Wat ik voor jou heb… Gratis en voor niks

Gratis lidmaatschap
Pedicure Coaching Nederland
Bijna 3000 leden!

De pedicure coaching Nederland community op Facebook is mijn groep. Een grote groep met meer dan 2.000 leden. Allemaal Pedicures, Medisch Pedicures en Schoonheidsspecialistes met een eigen praktijk of salon. 

In deze groep deel ik met jou alle ondernemerskennis en tips die ervoor zorgde dat ik niet alleen binnen een jaar na de start van mijn pedicurepraktijk De Voetpraktijk vol zat, ik verdiende er ook een goeie boterham mee en ik had de allerfijnste klanten in de stoel. 

Op de opleiding leren we het vak, je weet nu hoe je een goeie behandeling kunt geven, maar het ondernemen.. dat leren we niet. En dat klopt, want dat is een vak apart! 

Marketing, hoe kom je aan klanten, hoe zorg je ervoor dat ze doorplannen, hoe hou je zelf de regie over je agenda, wat doe je met prijsverhoging, wat doe je met klanten die niet komen opdagen. 

Al deze onderwerpen komen aan bod in deze waardevolle groep! 

Leuk als je er ook bij komt, je bent van harte welkom! 

Gratis adviesgesprek

In dit gesprek help ik jou op weg. Jij vertelt me waar je tegenaan loopt, wat je lastig vind en ik geef jou minstens 3 waardevolle tips die je direct kunt inzetten. 

Dit gesprek is online, je klapt je laptop open en we gaan aan de slag.

Het kost je niks, ik geef jou in een half uur al mijn kennis. 

Ik vertel jou niet alleen hoe jij  een succesvolle salon of praktijk krijgt maar die ook als succesvol voelt.  Hoe jij een goedbelegde boterham kunt verdienen, meer klanten aantrekt die echt bij je passen, klanten waar je blij van wordt en hoe jij met meer plezier en energie aan de slag kunt. 

Vul jouw gegevens en je vragen aan mij in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Volg mij ook op facebook en Instagram voor meer tips!

Bekend van:

©2022 All rights reserved Joyce de Wit Coaching | Fotografie: Lizet Beek | Webdesign: Susan Brouwer

Volg mij ook op

Volg mij ook op

©2022 All rights reserved Joyce de Wit Coaching | Fotografie: Lizet Beek | Webdesign: Susan Brouwer

Susan Brouwer Webdesign