Acerca de

Gratis Boost Jouw Salon of Praktijk!

Boost Jouw Salon of Praktijk!

 

Je hebt een droom, een succesvolle praktijk of salon vol met superfijne, leuke klanten.

 

Klanten die ECHT bij je passen. Lekker aan het werk, een paar dagen in de week of alle dagen in de week. Je eigen tijd indelen, werken wanneer jij wil werken. Lekker je eigen geld verdienen met doen wat je het allerleukste vind; Mensen helpen, laten ontspannen in jouw Stoel.

 

Alleen… Het wil nog niet zo vlotten. De klanten liggen nog niet met bosjes voor de deur te dringen en je dagen in je praktijk of salon zijn nog niet zodanig gevuld dat je een goed belegde boterham ermee kunt verdienen. Balen!

 

Ik kan je hiermee helpen en dat ga ik dan ook doen in deze 5 delige videoreeks.

 

In deze reeks deel ik met jou de 5 grootste gouden tips die ik had willen weten toen ik mijn pedicurepraktijk startte 7 jaar gelden. Die ervoor gezorgd hebben dat ik binnen een jaar vol zat en in mijn stoel de leukste klanten zaten. Klanten die echt bij me paste, waar ik blij van werd en die echt fan waren! Die ervoor zorgden dat ik een goedbelegde boterham verdiende en ik mijn droom heb waargemaakt. En dat gun ik jou ook!


En.. het is nog meer feest want naast deze geweldige videoreeks heb ik voor jou ook werkbladen gemaakt waar je zelf mee aan de slag kan. 

En! En wil ik jou een Flits Sessie aanbieden als jij klaar bent met deze Boost! 
Deze 10 minuten Flits Sessie is speciaal voor jou als jij zegt: ik ben er klaar voor, ik wil nu echt serieus gaan ondernemen. Boek dan snel een Flits Sessie met mij.

Ik zou zeggen, pak pen en papier erbij en laten we samen snel aan de slag gaan.

Hier vind je de video's: 
Video 1: Droom en Doel

Video 2 Doen!
Video 3: On Top of Mind
Video 4: Klanten die bij je passen
Video 5: Fundament bouwen


Hier kun je de werkbladen downloaden en uitprinten:  
** Thuiswerkbladen**

Aanmelden voor de gratis Flits Sessie doe je hier: 
joyce@joycedewitcoaching.nl

 

Ik wens je veel Succes!

Mooie groet, Joyce